If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние слагаме Марели,които са универсални и са на цени от 75лв до 100лв в зависимост за какъв модел са. Кви са тия цени и заключения че освем с оргинални с други не стават да се карат колите. Имат и гаранция,което е доста важно
имам една марели ,карал сам я 3 месеца но не е за моита ( всъщност проблема се оказа друг както и дае) ела на плиска да ти я дам, пари неща мже6 да си я смениш сам ако става става ако не фърля6ш и купуваш нова 0887691200 киро
имам една марели ,карал сам я 3 месеца но не е за моита ( всъщност проблема се оказа друг както и дае) ела на плиска да ти я дам, пари неща мже6 да си я смениш сам ако става става ако не фърля6ш и купуваш нова 0887691200 киро
какъв проблем защото са ни еднакви по4ти колите,ако не стане моге ли да се прецака нещо др от неправилната сонда.ше се обадя
колко пари4ки сте дали за тази сонда и ако не се смени някакви дефекти освен разхода
Разхода малко ли ти е като дефект при тоя скъп бензин (става дума за 5-7 на сто повече от нормалното)?
Има май и други признаци - не върви добре в ниските обороти, играят оборотите, глъхне при тръгване, за друго не се сещам, ама като цяло не се регулира правилно горивната смес, което си е мизерия.
абе смених си сондата с др.дадемия бат киро от форума за което му благодаря но от време на време пак ми прави същите номера моге ли да е от нещо друго или просто сондата не е за колата 146 1.6 а при бат киро е ставала 145 1.4 какво ще кагете
Ние слагаме Марели,които са универсални и са на цени от 75лв до 100лв в зависимост за какъв модел са. Кви са тия цени и заключения че освем с оргинални с други не стават да се карат колите. Имат и гаранция,което е доста важно
колега от къде мога да си купя такава сонда за 146ТС '98
Comment